Акценти: 
Moto Accent
Модел:

CRASH PADS


Производител:

HEPCO & BECKER


Продуктов номер:

507. 00 01


CRASH PADS

Цена: 87.00 лв. с ДДС

Краш тапи

  •  Универсални
  •  Комплект 2 броя.
  •  Подходящи за мотоциклети със спойлери и "некет"

Цветове : Черен/Червен / Зелен/ Син

 

* Комплекта включва само 2те външни тапи, за да се монтира на конкретен модел мотоциклет е необходимо да се закупят съответните за модела допълнителни захвати (адаптери)

 

 


    Информация за закрепване на конкретнен мотоциклет и допълнителни аксесоари, кликнете тук : Hepko&Backer

 

 Преди повече от 25 години, неудобствата от изпускане и леки инциденти при каране на мотоциклет , доведе до основаването на нашата фирма. Интензивното и бързо развитие на мототуризма ни призова  да  разработим  различни системи за багаж, включително и твърди куфари. Мотоциклетистите оценяват тези добре обмислени идеи, а  те водят до впечатляващи икономически резултати.
В началото на 1980-те, Hepco & Becker допълнително започва да се развива и в производството на багажни системи за мотоциклети. Продукти насочени към изискванията на пазара и произведени с най-високо ниво  техническо ноу-хау.  

Най-добрите налични ресурси са в основата на успешната ни  история. Освен това тези продукти с високо качество се усъвършенстват постоянно.
  Първоначалното седалище на фирмата е в  Pirmasens, но компанията се премести в нова сграда в Höhfröschen, малко селце в близост до първоначалното място.

Развитието от една малка работилница до едно промишлено предприятие, стана за кратко време. Нови продукти се разработват непрекъснато  и успешно са наложени на пазара. Развитието на техническо-индустриално производство доведе до създаването на нови работни места и  разширяване на производствения капацитет.

  Днес Hepco & Becker е водещ германски производител на багажни системи  за мотоциклети и аксесоари. Постоянните успехи в много конкурси, инициирани от професионалните списания в бранша,  комбинацията от висококачествени продукти,  добре развита дистрибуторска мрежа, надеждни и бързи  доставки направи Hepco & Becker производител и доставчик на аксесоари за първоначално оборудване на много световно известни мотоциклетни производители.

Общи условия | Политика за използване на бисквитки | Политика за защита на лични данни