Moto Accent За Нас
Акценти: 

Мотоакцент - Магазин за авантюристи


Мото Акцент ООД е вносител и има удоволствието да ви представи следните производители на мотоциклетни облекла, мото каски, мото куфари и багажници, мотоциклетни дрехи и аксесоари.
Мото Акцент ООД предлага мото марките CLOVER , PREXPORT, ASTONE, NO FEAR, MOTTO WEAR,  SHOEI, MOTO ONE, DUO-DRIVE , AIRHAWK, HEPCO&BECKER, SPY, ORINA, SPEED-X и  C.L.M./Global-Lock. 

Едно от първите впечатления от магазина е, че освен аксесоарите за мотори присъстват и продукти, които задоволяват и по-широките виждания на един моторист свързани с дълги пътувания и приключения. В Мотоакцент можете да намерите разнообразни пътнически и туристически принадлежности - от палатки и спални чували, през прибори за хранене и термоси до слънчеви душове - всички със размери съобразени с товарния капацитет на един мотор. Феновете на дългият преход ще намерят революционната възглавничка за седалки на Шветската фирма AIRHAWK. Мотоакцент е вностиел и представител на новите за българския пазар италиански марки за мото-облекла CLOVER и PREXPORT. За любителите на мотокроса NO FEAR и пълната гама каски на френският производител ASTONE. Не са пренебрегнати и утвърдени мотоциклетни марки, като SHOEI, VEMAR, KAPPA, както и прочутите очила JULBO с фотохроматични лещи и много туристически продукти от FERRINO.

Мото Акцент ООД е вносител и има удоволствието да ви представи мотоциклетните марки: CLOVER , PREXPORT, ASTONE, NO FEAR, SHOEI, MOTO ONE и AIRHAWK.

Това, което прави Мотоакцент магазин за авантюристи е находчивостта на подбора от предлагани артикули. За пръв път в България тук се предлагат дръжки за пасажера Duo-Drive, които се монтират на капачката на горивният резервоар и осигурява стабилност на возещият се отзад. Също така, можете да откриете и специалната линия якета на Clover, които са предвидени за градско каране и съчетават елегантността на класическото зимно палто с надежността и комфорта на спортно яке. Изчистените кройки правят тези връхни дрехи подходящи и за формални поводи, които изискват носенето на костюм.

Магазинът може да зарадва и феновете на кроса с различни модели ръкавици, каски, протектори и ботуши. За дамите ще намерите подбор от аксесоари и облекла, някои от които практично-спортни, а други - по-елегантни и женствени. Най-малките мотористи също няма да останат разочаровани - в Мотоакцент се предлагат дрехи, обувки, ръкавици и протектори за деца, подходящи за крос и ATV каране. Накратко, богатият избор от предназначения, размери и материи на облеклата ще задоволят нуждите на всеки - привърженици на кожата или делови мъже, които се нуждаят от подходящо градско облекло за каране - със сигурност ще намерите нещо в магазина, което да ви впечатли.

Общи условия | Политика за използване на бисквитки | Политика за защита на лични данни